Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.

VVS-INSTALLATØR
TIM ECKEROTH
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

VIL DU ARBEJDE MED INSTALLATIONER OG TEKNIK? BLIV AUTORISERET!

VVS-installatør er en 2-årig uddannelse, hvor du lærer om sanitetsteknik, varmeteknik, gasteknik, indeklimateknik samt automatik og styring. Du får både styr på installationstekniske basiselementer: Du lærer om kommunikation, teknisk dokumentation, matematik og informationsteknik og mere generelle virksomhedsfag såsom projektledelse, virksomhedsdrift, organisation og ledelse samt kvalitet, sikkerhed og miljø.

Jeg skal være toppen af pyramiden

Varme, det interesseret mig meget. Det er her man kan blive virkelig nørdet. Det er voldsomt interessant at være det øverste led – at være den, der har det endelige ansvar. Når fx store varmeanlæg skal skabes i en boligblok, det er så komplekst …, det giver et kæmpe kick. Hver evige eneste dag bliver jeg presset, men jeg har en fest. Der er jo trods alt 100% jobgaranti i denne her uddannelse.

 

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM