Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.

PRODUKTIONSTEKNOLOG
ALLAN SKOU SØRENSEN
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

VIL DU ARBEJDE I SPÆNDET MELLEM PRODUKTUDVIKLING, PROCES OG FREMSTILLING?

På uddannelsen til Produktionsteknolog lærer du at anvende tekniske, innovative, kreative og analytiske færdigheder i forhold til produktudvikling og produktion. Som færdiguddannet Produktionsteknolog kommer du typisk til at arbejde med at konstruere og udvikle nye produkter samt deltage i planlægningen og styringen af produktionen. Projekterne er du selv med til at definere, men der tages udgangspunkt i konstruktionsberegninger, materialer og design, som er meningsfuldt og anvendeligt, og som opfylder virkelighedens behov. Du vil arbejde med cases, der ikke alene indeholder konstruktionsmæssige og produktionsmæssige spørgsmål, men samtidig berører andre aspekter såsom forretningsmodel, marked, brugere og kommunikation.

JEG STUDERER PRODUKTUDVIKLING, SELV OM …

… selv om det er min holdning, at vi ikke har brug for flere ting. Jeg vil skabe ”produkter”, der gør at vi tager mere hensyn til hinanden og naturen. Jeg vil lave sociale innovationer, der får os til at løfte i fællesskab. KEA klæder mig på med alt fra videnskabsteori til miljøforståelse. Her og nu skal jeg i praktik i New Zealand, så jeg kan komme ud i den virkelig verden og søge nye ideer…

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM