Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.

IT-TEKNOLOG
MOGENS HEDE VILLUMSEN
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

KOM PÅ FORNAVN MED VERDENS MEST AVANCEREDE KOMMUNIKATIONSSYSTEMER

IT-teknologuddannelsen er opbygget omkring fire fagområder: Netværksteknologi, programmering, integrerede systemer samt facilitering af IT rådgivning og konsulentopgaver. På uddannelsen lærer du at designe og opbygge kommunikationstekniske systemer og interfaceteknik. Desuden lærer du at lede projekter og udviklingsopgaver, lave kvalitetskontrol og ressourcestyring. Du får indsigt i teknologien bag anvendelig IT-sikkerhed og viden om, hvordan man udvikler og anvender den. Samtidig får du undervisning i at analysere og omsætte virksomhedsbehov inden for netværksteknologi til tekniske sikre løsninger.

VELKOMMEN TIL THE INTERNET OF THINGS

KEA er stedet, hvis du er interesseret i netværk og i at få ting til at kommunikere. Hvis du vil kende og udvikle alle de her teknologier. Jeg er selv typen, der altid har skilt alt ad, for jeg er interesseret i at finde ud af, hvordan tingene virker. Jo dybere man går, jo mere fascinerende. Særligt når det kommer til sådan noget som IT sikkerhed. På sigt kunne jeg godt se mig selv som en ”pain in the ass” for hackere og IT-kriminelle …

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM