Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.

IT-TEKNOLOG
MOGENS HEDE VILLUMSEN
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til KEA CONNECT, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og -produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold. Læs mere, se tid og sted og tilmeld dig lige herunder:

KOM PÅ FORNAVN MED VERDENS MEST AVANCEREDE KOMMUNIKATIONSSYSTEMER

IT-teknologuddannelsen er opdelt i to studieretninger: Netværksteknologi og Elektronikteknologi. På uddannelsen lærer du at designe og opbygge elektroniske og kommunikationstekniske systemer. Desuden lærer du at lede projekter og udviklingsopgaver, lave kvalitetskontrol og ressourcestyring. Du får indsigt i den nyeste computer- og elektronikteknologi samt viden om, hvordan man udvikler og anvender den. Samtidig får du undervisning i at analysere og omsætte virksomhedsbehov inden for netværks- og elektronikområdet til tekniske løsninger.

VELKOMMEN TIL THE INTERNET OF THINGS

KEA er stedet, hvis du er interesseret i netværk og i at få ting til at kommunikere. Hvis du vil kende og udvikle alle de her teknologier. Jeg er selv typen, der altid har skilt alt ad, for jeg er interesseret i at finde ud af, hvordan tingene virker. Jo dybere man går, jo mere fascinerende. Særligt når det kommer til sådan noget som IT sikkerhed. På sigt kunne jeg godt se mig selv som en ”pain in the ass” for hackere og IT-kriminelle …

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM