Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.

ENERGITEKNOLOG
NASIR MOHAMOUD
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

BLIV EKSPERT I MINDRE ENERGIFORBRUG OG SPAR VERDEN FOR EN KÆMPE REGNING

Energiteknologen finder energiproblemerne i vores bygninger og industriprocesser og udarbejder på den baggrund løsningsmuligheder. Du bliver rådgiver og er projektleder på udførelsen af løsningen og styrer processen i mål. Med andre ord: Du er den, som identificerer kundernes energitab, og sørger for, at energitabet reduceres. Som Energiteknolog bliver du en operativ nøglespiller, når Danmark skal nærme sig sine energi- og klimamål. Du vil blive efterspurgt, fordi alle beslutningstagerne – lige fra husejeren over direktørerne i både små og større virksomheder og hele vejen op til byråd og folketing – vil tage imod dig med åbne arme, fordi du kan sørge for, at deres tab identificeres og løses, og dermed udløser store besparelser

DET HANDLER OM AT UDVIKLE NYE TING

Da jeg var lille læste jeg om de store opfindere, der blev udødeliggjort af deres banebrydende ideer. Det satte en drøm i gang …. Inden for energiteknologi er der brug for nytænkning som aldrig før. PÅ KEA finder jeg rammerne, der kan hjælpe mig med at være en del af udviklingen. Jeg tror fx på en verden med trådløs strøm.  Og så arbejder jeg med en gadget, der scanner blodets indhold af vitaminer, mineraler, giftstoffer osv, så man kan monitorere sin egen sundhed. Det handler om ideer – og at føre dem ud i livet.

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM