Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.

EL-INSTALLATØR
SIGNE VIXØ HJORTH
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

VIL DU ARBEJDE SOM LEDER INDEN FOR INSTALLATION ELLER SOM SELVSTÆNDIG? BLIV AUTORISERET!

El-installatør er en 2-årig uddannelse, hvor du bl.a. lærer om elektroteknik, forsynings-, regulerings- og installationsteknik. Du kommer til at lære om installationstekniske basiselementer: Kommunikation, teknisk dokumentation, matematik og informationsteknik. Endvidere bliver du undervist i forskellige virksomhedselementer: Projektledelse, entreprisestyring, økonomi og virksomhedsdrift, organisation og ledelse samt kvalitet, sikkerhed og miljø.

På KEA er det ok at stikke ud

Jeg var 15 år, da jeg vidste at jeg ville være elektriker. Jeg var en rigtig drengepige, der spillede fodbold. Senere kom jeg i Beredskabsstyrelsen. Som elektriker har jeg været udstationeret i Sierra Leone og i Bosnien. Nu er jeg mor og vil videre inden for mit felt. Som el-installatør bliver man en af de tunge eksperter på byggepladsen. Man skal være skarp, hver dag.

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM