Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.

AUTOMATIONSTEKNOLOG
JANNIK PEYTZ
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

LÆR AT STYRE HELE HÆRE AF LYNHURTIGE, TOP-DIGITALE SAMT EFFEKTIVE ROBOTTER

Som automationsteknolog bliver du den, som står i spidsen for den praktiske installation, programmering, optimering og drift af automatiske anlæg i produktionstekniske miljøer. Du vil lede og håndtere udvikling af projekter inden for automationsområdet, samt strukturere og kvalitetssikre løsninger for virksomheder, der sikrer optimering af deres tekniske styresystemer og automatiske anlæg. Den nye 2-årige videregående automationsteknologi uddannelse giver dig en viden om de hårde fag: Styring og regulering, og en bred viden og indsigt i opbygning og optimering af tekniske styresystemer. Gennem uddannelsen bliver du i stand til at kunne tage ansvar for alle dele af processen. Danmark har brug for dig, hvis vi skal fastholde produktion og arbejdspladser i fremtiden.

DET HER STUDIE, DET GIVER JOB…

”Det, der driver mig, er at blive specialist. At blive den dygtigste. Jeg vil gerne være den, man går til, når noget er gået i stykker. Automatiske anlæg er jo en slags robotter. Det vi lærer, kan man sige, er at styre robotternes hjerner. Man skal nok være lidt nørdet, der skal programmeres meget. KEA er et fedt sted for os nørder. Der mangler automations-teknologer i Danmark. Novo Nordisk har jobs til os og joker og siger, at de tager alle, både skolens elever, de færdiguddannede – og lærerne!”

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM