Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.
Gå til KEA.dk

BYGNINGSKONSTRUKTØR
ELISABET ODDSDOTTIR
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til KEA CONNECT, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og -produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold. Læs mere, se tid og sted og tilmeld dig lige herunder:

VIL DU VÆRE EN NØGLEFIGUR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN?

På uddannelsen til Bygningskonstruktør lærer du om byggeprocessen fra tegnebordet til byggepladsen. Din rolle bliver ofte at koordinere og lede de mange tekniske og administrative aktiviteter i byggeprocessen. Her er der rig mulighed for at forene praktiske erfaringer og teoretisk viden. Du kan vælge mellem specialerne: Arkitektprojektering, Udførelse, Konstruktionsprojektering eller Facilities Management.

HER PÅ KEA FÅR MAN NYE ØJNE...

… på tingene. Man kommer ind og har en forventning om, hvad man skal og vil. Jeg var sikker på, at jeg altid kun skulle bygge nyt, nyt, nyt. Men i et projekt skulle vi istandsætte en gammel bygning. Så lærer man om gamle materialer. Så ser man nye muligheder. Det er stort. Man bliver guided, man føler man bliver hjulpet – samtidig med at man hele tiden bare bliver kastet ud på dybt vand.

ALLE VORES UDDANNELSER UNDER PROGRAMOMRÅDE BYG

Har du en ambition om at arbejde i bygge- og anlægsbranchen, så har KEA en række spændende uddannelser, der klæder dig på til jobs i branchen. På KEAs Byg uddannelser er der rig mulighed for at forene praktiske erfaringer og teoretisk viden. Lad dig inspirere og læs mere om uddannelserne her:

BYGNINGSKONSTRUKTØR

Download info

KORT- OG LANDMÅLINGSTEKNIKER

Download info

BYGGEKOORDINATER

Download info

BYGGETEKNIKER

Download info

kea - som DET ser ud i hverdagen

Følg os på Instagram