Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.
play icon MØD LINDA
EN AF VORES MANGE
STUDERENDE

ØKONOMI OG IT
LINDA STRANGE
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

VIL DU HAVE EN ENTREPRENANT KARRIERE INDEN FOR ØKONOMI OG IT?

Fordyb dig i en unik kombination af erhvervsøkonomi og informationsteknologi, som kvalificerer dig til at analysere, designe og eksekvere projekter inden for IT, processer og forretningsudvikling. Uanset, om du drømmer om en karriere i en global virksomhed, eller du stræber efter at starte din egen, så giver en bachelor i Økonomi og IT dig værktøjerne og metoderne til innovativ tænkning og idéeksekvering. Eksempler på valgfag: Marketing in a Broader Perspective, Business Process Management, Big Data in sports og NoSQL databaser.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

AT GÅ PÅ KEA ER INTERNATIONALT OG MEGA NICE

Der er mange kreative mennesker omkring én. Mine medstuderende er fra mange forskellige lande, jeg tror, der er 30 nationaliteter. Det er bare et sjovt miljø at være i. Man lærer rigtig meget business, og så lærer man at kode – og så begynder man faktisk at kombinere IT og forretning. Og det giver en kæmpe forståelse for, hvad en forretning samlet set har brug for. Vi bliver uddannet til at få de her ting til at spille sammen, og så er vi koden til fremtidens succes. It’s awesome…


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM