Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.
play icon MØD ALEXANDER
EN AF VORES MANGE
STUDERENDE

MULTIMEDIEDESIGNER
ALEXANDER PHILIPSEN
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

DRØMMER DU I PIXELS OG VIL DU VÆRE KREATIV UDVIKLER AF DIGITAL DESIGN?

Multimediedesigner uddannelsen er en digital design uddannelse, der giver dig viden, færdigheder og kompetencer indenfor fokusområderne User Interface Design (UI), User Experience Design (UX), Development (programmering) og Management (projektstyring). Du kommer til at arbejde med design og udvikling af webløsninger, spil og mobile tjenester, kommunikation på sociale medier, digital video, programmering samt innovation og entreprenørskab. På studiet er du i tæt kontakt med erhvervslivet, og du laver dine opgaver i samarbejde med virksomheder og organisationer. Studiet indbefatter 10 ugers praktik, hvor du kan afprøve dine digitale færdigheder i praksis.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

DET DER GØR KEA SPECIELT
FOR MIG, DET ER...

… at man kan omsætte teori til praksis – og så det studiemiljø man bevæger sig i. Her er alle kreative, og alle har det samme mind-set som en selv. For mig er det en fed ting, at kunne kombinere teknologi og design, for uden det ene kan man ikke rigtig få det andet til at fungere.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM