Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.

DATAMATIKER
ALEXANDER LERCHE FALK
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

FÅ DIN PASSION FOR PROGRAMMERING OMSAT TIL EN VÆRDIFULD UDDANNELSE

På uddannelsen lærer du at programmere samt at udvikle og vedligeholde IT-systemer. Desuden vil du lære, hvordan IT spiller sammen med organisationer og opnå indsigt i den teknologi, der gør det hele muligt. Vi lægger vægt på, at du lærer at designe og udvikle applikationer i samarbejde med andre. Software handler om mennesker. Valgfag tager blandet andet udgangspunkt i mobile løsninger, big data, service design og sikkerhed.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

Her på KEA er det tilladt at tænke stort

På KEA er stemningen: Det er sejt at være problemløser. Man bliver inspireret til at lave noget alle kan bruge i hverdagen. Det kan være mange ting: En ny sundhedsplatform, nye betalingsmåder, nye medier, nye sociale platforme. På det her fagområde er det jo muligt at udvikle ting, hvor folk siger: det kan ikke lade sig gøre. Det er det, der gør det sjovt. Hvor der er begrænsninger, er der udfordringer. Jeg vil skabe noget alle har glæde af – og som ingen troede var muligt.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM