Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.

E-DESIGN
CHRISTINA SØRENSEN
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

DRØMMER DU OM AT IVÆRKSÆTTE GENNEM KREATIVITET OG INNOVATION?

På E-Design får du en grundlæggende indsigt i fire kerneområder inden for iværksætteri: Global entreprenørskab, den virtuelle virksomhed, innovation og design. Gennem en kombination af design og business, hands-on tilgang og samarbejde med virksomheder, bliver du klædt på til at skabe konkrete produkter og koncepter. Du uddanner dig til at blive iværksætter inden for livsstil og design eller til at arbejde in-house med design og udviklingsprocesser virtuelt og globalt. Hovedfag: Designproces, Forståelse og formgivning, Innovation, Virksomhedsøkonomi, Kultur og trends, Markedsføring og kommunikation, Organisation, Projektstyring og -ledelse.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

DET GODE VED DET HER STUDIE...

… det er, at man lærer at igangsætte og organisere nye ideer. Det kræver indsigt i kultur, trends, innovation, forretningsforståelse og ledelse – men det teoretiske er kun halvdelen. Opgaven er på et helt praktisk plan at få de her ting til at gå op i en højere enhed. Ellers bliver den gode idé jo ikke til virkelighed. Man kan sige, at det jeg fordyber mig i – det er at have overblik.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM