Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.

DESIGNTEKNOLOG
CINDY NZONG
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

FÅ EN AF MODE- OG LIVSSTILSBRANCHENS MEST EFTERSPURGTE UDDANNELSER

Designteknolog er en 2-årig erhvervsakademi- uddannelse med fire specialer, der alle er rettet mod mode- og livsstilsbranchen samt kommunikations- og mediebranchen. I løbet af fire intense semestre opnår du en holistisk værdikædeforståelse og får specialiseret viden og kompetencer indenfor det speciale, du optages på. Grundlæggende for alle Designteknologstuderende på 1. semester er at basisfagene er henholdsvis design, teknologi og business. På dit speciale på 2. og 3. semester arbejder du med teori, metode og praksis igennem øvelser, opgaver, projekter og cases i samarbejde med virksomheder. På sidste del af 3. semester skal du også i praktik i en virksomhed i ind- eller udland. På 4. semester udbydes valgfag, der giver dig mulighed for individuelt at tone dit speciale. På sidste del af 4. semester skal du selvstændigt udarbejde et projekt i samarbejde med en virksomhed.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

KEA rocks!

Jeg kommer fra Italien. Fashion og design ligger mig i blodet. Jeg nærer en passion for elegance, simpelhed og stil. På KEA bliver jeg en del af andre måder at tænke på. En tankegang, der handler om bæredygtighed og som fokuserer på de ting, som virkeligt betyder noget som for eksempel: Hvor meget vand bruger vi? Hvordan kan vi bruge bæredygtig teknologi i morgendagens modeindustri? På den måde er KEA en fantastisk skole for alle, der elsker naturen – og mode.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM