Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.
play icon MØD HANNAH
EN AF VORES MANGE
STUDERENDE

BA TOP-UP: DESIGN & BUSINESS
HANNAH MICHAUD
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

MÅLRET DIN KARRIERE INDEN FOR DESIGN OG BUSINESS

Bacheloruddannelsen i Design & Business er en top-up-uddannelse på halvandet år rettet mod forskellige brancher indenfor mode, livsstil og kommunikation. I løbet af tre intense semestre lærer du at tilrettelægge, lede og udføre komplekse, analytiske og kreative opgaver med relevant praksis og teori. Grundlæggende for alle specialeretningerne er fagene design, business, sociologi, vidensproduktion og metode. Du skal i praktik i en virksomhed for at afprøve dine færdigheder i praksis og få brugbare erfaringer fra arbejdslivet. Som en rød tråd igennem hele dit studieforløb vil du koncept- og/eller produktudvikle i samarbejde med virksomheder.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

DET DER GØR KEA SPECIELT FOR MIG, DET ER...

… det er, at man lærer at igangsætte og organisere nye ideer. Det kræver indsigt i kultur, trends, innovation, forretningsforståelse og ledelse – men det teoretiske er kun halvdelen. Opgaven er på et helt praktisk plan at få de her ting til at gå op i en højere enhed. Ellers bliver den gode idé jo ikke til virkelighed. Man kan sige, at det jeg fordyber mig i – det er at have overblik.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM