Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.
play icon MØD CHRISTINA
EN AF VORES MANGE
STUDERENDE

KORT- OG LANDMÅLINGSTEKNIKER
CHRISTNIA TEOFELIUS
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

KOMBINATION AF UDELIV, NY TEKNOLOGI OG GODE JOBMULIGHEDER

Kort- og landmålingsteknikeren håndterer geografiske data fra opmålinger til bearbejdning på computeren. Det sker ved at indsamle, bearbejde og formidle stedbestemt information, og bruge disse i projekter med kort- og landmålingsbehov. Du lærer de grundlæggende tekniske færdigheder inden for kort- og landmåling: Opmåling, udstykning og afsætning, bl.a. om ansvar, beregningsprincipper, terrænmodeller, sagsgange, lovgivning, kortprojektioner og kvalitetssikring. Inden for bearbejdning af geografiske data lærer du bl.a. om geodatabaser, geodatamodeller, kartografisk design, informationssystemer (fx GIS), software til bearbejdning og præsentation af data samt projektstyringssoftware. Der findes to specialeretninger: Landmålingsteknik og Kortteknik.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

DRONETEKNOLOGI OG PYTAGORAS GRUNDSÆTNINGER

Vi er den nye generation af landmålere. Vi er med til at opmåle Danmark digitalt. Som landmålere bruger vi droner og arbejder i virtual reality, men vi bruger også mange gamle redskaber og beregningsmetoder, helt tilbage fra Pytagoras. Landmålere er med, når byer skal planlægges. Vi er med når det skal undersøges, om indlandsisen smelter. Vi kan dokumentere klimaforandringer, kystændringer og når verdens koralrev ændrer sig. Personligt vil jeg gerne være med til at sætte mit præg på København.

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM