Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.

BYGNINGSKONSTRUKTØR
JONAS WESTFELDT ASTRUP
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

VIL DU VÆRE EN NØGLEFIGUR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN?

På uddannelsen til Bygningskonstruktør lærer du om byggeprocessen fra tegnebordet til byggepladsen. Din rolle bliver ofte at koordinere og lede de mange tekniske og administrative aktiviteter i byggeprocessen. Her er der rig mulighed for at forene praktiske erfaringer og teoretisk viden. Du kan vælge mellem specialerne: Arkitektprojektering, Udførelse, Konstruktionsprojektering eller Facilities Management.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

I DAG: KEA. I MORGEN: UDLANDET

… alt det, jeg godt kan li’, matematik, kreativitet samt ikke mindst, at man arbejder med noget, der bliver til noget og muligheden for at komme til udlandet. Jeg ønsker at blive en del af Arkitekter uden Grænser. De har projekter med børnehjem og hospitaler, hvor jeg ku’ tænke mig at bruge min viden til at hjælpe dem. Jeg har valgt den internationale linje for at arbejde i udlandet, og KEA lærer mig de internationale termer og kulturforståelse, så jeg er godt klædt på.

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM