Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.

BYGNINGSKONSTRUKTØR
ELISABET ODDSDOTTIR
STUDERENDE

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

VIL DU VÆRE EN NØGLEFIGUR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN?

På uddannelsen til Bygningskonstruktør lærer du om byggeprocessen fra tegnebordet til byggepladsen. Din rolle bliver ofte at koordinere og lede de mange tekniske og administrative aktiviteter i byggeprocessen. Her er der rig mulighed for at forene praktiske erfaringer og teoretisk viden. Du kan vælge mellem specialerne: Arkitektprojektering, Udførelse, Konstruktionsprojektering eller Facilities Management.


Tilmeld dig vores Facebook-event for Åbent hus, og husk der er goodie-bags til de første 500 der møder op :)

HER PÅ KEA FÅR MAN NYE ØJNE...

… på tingene. Man kommer ind og har en forventning om, hvad man skal og vil. Jeg var sikker på, at jeg altid kun skulle bygge nyt, nyt, nyt. Men i et projekt skulle vi istandsætte en gammel bygning. Så lærer man om gamle materialer. Så ser man nye muligheder. Det er stort. Man bliver guided, man føler man bliver hjulpet – samtidig med at man hele tiden bare bliver kastet ud på dybt vand.

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM