Du skal ikke bare vide.
Du skal kunne.

Alle vores uddannelser er repræsenteret til Åbent hus, hvor du kan snakke med nuværende studerende og undervisere, se eksempler på studieprojekter og produkter eller høre oplæg om uddannelsernes indhold.

 • DESIGN UDDANNELSER

  icon toggle

  KEAs designuddannelser giver dig den nyeste viden og færdigheder og kompetencer til en karriere indenfor design-business samt i mode- og livsstils branchen. Vi uddanner indenfor fashion design, fashion management, pattern design, marketing, communication & new media, brand design og entreprenørskab. Altid med fokus på de nyeste teknologier, materialer og produktion – og altid sammen med både lokale og globale virksomheder. Læs mere om designuddannelser her:

 • TEKNIK UDDANNELSER

  icon toggle

  Indenfor programområdet Teknik er spændvidden bred og du kan specialisere dig inden for så forskellige områder som fx energi, automation, installation, teknologi og optometri. Fælles for dem alle er, at du under din uddannelse er i tæt kontakt med virksomheder i form af caseforløb og aktuelle problemstillinger – og at du under dit obligatoriske praktikforløb får mulighed for afprøve dine kompetencer. Der er efterspørgsel efter profiler med tekniske uddannelser og det kan være starten på en god karrierevej. Lad dig inspirere og læs mere om uddannelserne her:

 • DIGITAL UDDANNELSER

  icon toggle

  Digital handler om udviklingen af digitale systemer og design og kommunikation med digitale medier. Uddannelserne giver dig viden og færdigheder som vil give dig mulighed for at arbejde med det fremtidige digitale Danmark. Uddannelserne på Digital spænder vidt og her kan du opnå færdigheder inden for alt lige fra hardcore programmering, processer og systemer, forretningsudvikling til digitalt design.

  På studiet er du i tæt kontakt med erhvervslivet og du laver dine opgaver i samarbejde med virksomheder og organisationer. Find den uddannelse, der passer dig bedst og læs mere om KEA Digitals uddannelser her:

 • BYG UDDANNELSER

  icon toggle

  Har du en ambition om at arbejde i bygge- og anlægsbranchen, så har KEA en række spændende uddannelser, der klæder dig på til jobs i branchen. På KEAs Byg uddannelser er der rig mulighed for at forene praktiske erfaringer og teoretisk viden. Lad dig inspirere og læs mere om uddannelserne her:

KEA - SOM DET SER UD I HVERDAGEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM